Обосновани Футболни Прогнози

Лафниц - ВСГ Ватенс

5 Март 2019 - 20:10
Лафниц
ВСГ Ватенс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе срещата между футболните състави на Лафниц и ВСГ Ватенс от 18-ия кръг на първенството в Австрия в турнира Втора Лига. Футболистите на Лафниц излизат срещу ВСГ Ватенс на своя стадион.

Накратко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Лафниц

Лафниц са 9-ти в класирането със събрани 22 точки, събрани след 5 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя имат положителна голова разлика 20-19. На собствения си стадион Лафниц е играл 8 мача, в които има 1 победа, 5 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-7.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Лафниц имат в актива си 1 победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 4-4.

ВСГ Ватенс

Гостуващият отбор на ВСГ Ватенс е първи във временното класиране с актив от 34 точки, постигнати след 10 победи, 4 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 16 двубоя има положителна голова разлика 32-13. Далеч от дома отборът има 7 двубоя, в които е записал 4 победи, 2 равенства и една загуба, отбелязал е 12 попадения във вратата на приемащите го състави и е допуснал 6 гола в своята мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на ВСГ Ватенс има на сметката си 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са вмъкнали на противника си 12 попадения и са получили 5 гола.

Лафниц - ВСГ Ватенс - директни срещи

В предишната среща между двата тима, съставът на Лафниц няма постигната нито една победа, а състава на ВСГ Ватенс е спечелил една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Лафниц има поражение в предишния си мач в шампионата на Австрия, а на своя стадион е в серия от 4 поредни равни срещи.

Тимът на гостите допусна загуба в предишния кръг в шампионата на Австрия, а на чужд терен постигна реми в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.