Обосновани Футболни Прогнози

Ал Араби Кувейт - Ал Тадамон

6 Март 2019 - 16:05
Ал Араби Кувейт
Ал Тадамон
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния мач от 16-ия кръг на футболния шампионат в Кувейт в Висша Лига между съставите на Ал Араби Кувейт и Ал Тадамон. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Ал Тадамон.

Време е да предоставя информация за днешния футболен мач:

Ал Араби Кувейт

Ал Араби Кувейт са 4-ти във временното подреждане с актив от 23 точки, събрани след 6 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя имат положителна голова разлика 22-18. Пред собствените си предани почитатели тимът има 7 двубоя досега, в които има 2 победи, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 11-8.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига футболистите на Ал Араби Кувейт са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 6 гола и са получили 8 гола от съперниците си.

Ал Тадамон

Гостуващият тим на Ал Тадамон е 8-ми в таблицата с общ актив от 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя е успял да реализира 12 попадения в противниковата врата и е допуснал 25 гола в мрежата си. Навън отборът е изиграл 7 срещи досега, в които има 2 победи, едно равенство и 4 загуби, реализирал е 7 попадения във вратата на противниците си и е получил 10 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Ал Тадамон е записал 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са вкарали в противниковата мрежа 6 гола и са инкасирали 14 гола от футболистите на противниците си.

Ал Араби Кувейт - Ал Тадамон - преки двубои

В последните 5 играни срещи между двата противника, отборът на Ал Араби Кувейт има постигнати 4 победи, отбора на Ал Тадамон не е записал нито 1 победа, а в 1 двубой двата отбора са си поделили точките, при обща голова разлика 12-3. В последните 2 срещи у дома срещу състава на Ал Тадамон, играчите на Ал Араби Кувейт са записали 2 победи.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Ал Араби Кувейт има загуба в последния кръг в шампионата, а на своя стадион записа равенство в последния си мач.

Тимът на Ал Тадамон е с 3 поредни поражения в Кувейт, а при гостуванията си има загуба в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.