Оснабрюк - Карл Цайс Йена

16 Март 2019 - 15:00

Оснабрюк Карл Цайс Йена

3 - 1
позната футболни прогнози

Прогноза: 1
Коефициент: 1.44

Прогнозата днес е за мача от 29-ия кръг на футболния сезон в Трета Лига на Германия между футболистите на Оснабрюк и Карл Цайс Йена. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу противниковия отбор на Карл Цайс Йена.

Факти и статистика за днешния мач:

Оснабрюк

Оснабрюк са 1-ви в класирането с актив от 55 точки, след 15 победи, 10 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 28 двубоя имат голова разлика 39-20. У дома Оснабрюк е изиграл 13 двубоя, в които има 10 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 23-9.

В последните си 6 официални двубоя в Трета Лига футболистите на Оснабрюк са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали в противниковата мрежа 6 попадения и са допуснали 4 гола от футболистите на своите противници.

Карл Цайс Йена

Отборът на гостите от Карл Цайс Йена е 19-ти във временното подреждане с актив от 26 точки, събрани след 5 победи, 11 равенства и 12 загуби от началото на първенството, като в изиграните 28 срещи има отрицателна голова разлика 30-46. Като гост отборът е изиграл 14 срещи досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 8 загуби, реализирал е 14 гола в противниковата мрежа и е допуснал 26 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Карл Цайс Йена са записали 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при обща голова разлика 3 вкарани и 9 получени гола.

Оснабрюк - Карл Цайс Йена - преки мачове

В предишните 3 двубоя между двата състава, Оснабрюк не е записал нито една победа, Карл Цайс Йена е спечелил 1 победа, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 1-2. В последната среща на своя стадион срещу отбора на Карл Цайс Йена, футболистите на Оснабрюк нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на Оснабрюк записа реми в предишния кръг в първенството на Германия, а на собствения си стадион е в серия от 2 победи.

Отборът на гостите от Карл Цайс Йена постигна равенство в предишния кръг в Германия, а на чужд терен е в серия от 2 поражения.

 

Прогноза: 1   Коефициент: 1.44    Резултат: 3 - 1   позната футболни прогнози

 

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.

 

SportBG1 Group поддържа отговорно залагане и сайтът е само за 18+ потребители