Обосновани Футболни Прогнози

Кристъл Палас - Брайтън

9 Март 2019 - 14:30
Кристъл Палас
Брайтън
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между отборите на Кристъл Палас и Брайтън от 30-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Висша Лига на Англия. Кристъл Палас приемат на Селхърст Парк гостуващия отбор на Брайтън.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия футболен двубой:

Кристъл Палас

Домакините са 13-ти в класирането с 33 точки, събрани след 9 победи, 6 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 29 двубоя имат голова разлика 35-39. На домашна сцена Кристъл Палас е играл 14 двубоя, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 7 загуби, вкарал е 10 попадения в мрежата на гостуващите отбори и е допуснал 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига тимът на Кристъл Палас има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 7 получени гола.

Брайтън

Отборът на гостите от Брайтън е 15-ти в класирането с 30 точки, записани след 8 победи, 6 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 двубоя е отбелязал 30 попадения и е допуснал 41 гола в собствената мрежа. Като гост съставът е играл 14 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и 10 загуби, при голова разлика 13-26.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Брайтън е постигнал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 6-11.

Кристъл Палас - Брайтън - преки мачове

В предишните 3 играни сблъсъка между двата съперника, Кристъл Палас е записал една победа, отбора на Брайтън също е спечелил една победа, а в 1 среща двата състава не са съумели да се победят, при обща голова разлика 4-5. В последната среща на своя стадион срещу състава на Чайките, играчите на Кристъл Палас имат 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Кристъл Палас постигна победа в предишния си двубой в първенството, а у дома допусна неуспех в предишната си среща.

Тимът на Брайтън има успех в предишния си двубой в първенството, а при визитите си е с 3 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.