Обосновани Футболни Прогнози

Щурм Грац - Аустрия Виена

17 Март 2019 - 18:00
Щурм Грац
Аустрия Виена
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните тимове на Щурм Грац и Аустрия Виена от 22-ия кръг на футболния сезон в Австрия в турнира Бундеслига. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Аустрия Виена.

Време е да предоставя информация за предстоящия двубой:

Щурм Грац

Черните са 6-ти в таблицата със събрани 28 точки, от 6 победи, 10 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 мача са отбелязали 25 гола и са позволили да им вкарат 23 гола в собствената врата. Като домакин Черните има 10 двубоя до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и 3 загуби, реализирал е 14 попадения в противниковата мрежа и е получил 12 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига футболистите на Щурм Грац са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 7 вкарани и 4 получени гола.

Аустрия Виена

Отборът на гостите от Аустрия Виена заема трето място в таблицата с временното класиране с общ актив от 30 точки, постигнати след 9 победи, 3 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 21 мача е успял да реализира 29 гола и е допуснал 27 гола в собствената врата. Далеч от дома тимът е играл 10 двубоя досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 5-10.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига тимът на Аустрия Виена е постигнал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 14 вкарани и 10 получени гола.

Щурм Грац - Аустрия Виена - преки двубои

В последните 5 играни срещи между двата състава, Щурм Грац е спечелил 2 успеха, отбора на Аустрия Виена също има спечелени 2 победи, а в 1 двубой двата отбора са завършили без победител, при обща голова разлика 7-6. В последните 2 двубоя у дома срещу тима на Аустрия Виена, футболистите на Щурм Грац са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Щурм Грац стигна до равенство в предишната си среща в първенството, а при домакинствата си допусна поражение в предишния си мач.

Тимът на Аустрия Виена допусна загуба в последния кръг в шампионата, а като гост е с 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.