Обосновани Футболни Прогнози

Тулуза - Гингам

10 Март 2019 - 16:00
Тулуза
Гингам
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на футболния сезон в Лига 1 на Франция между футболните състави на Тулуза и Гингам. Треньора на домакините Ален Казанова извежда на своя терен своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Гингам.

Време е за информацията за днешния футболен сблъсък:

Тулуза

Играчите на състава домакин се намират на 15-то място в класирането с актив от 28 точки, събрани след 6 победи, 10 равенства и 11 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 27 двубоя са успели да реализират 26 гола и са инкасирали 42 попадения в мрежата си. На собствения си терен ТФК е изиграл 13 мача, в които има 2 победи, 7 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 14-18.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Тулуза има записани 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 5 вкарани и 11 получени гола.

Гингам

Тимът на гостите от Гингам се намира на 20-та позиция във временното класиране с 19 точки, постигнати след 4 победи, 7 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 27 двубоя има отрицателна голова разлика 18-50. При визитите си тимът е играл 13 двубоя, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 7-29.

В последните си 6 официални мача в Лига 1 играчите на Гингам са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали 2 попадения и са инкасирали 5 попадения.

Тулуза - Гингам - директни срещи

В последните 5 играни двубоя между двата противника, тимът на Тулуза е постигнал 3 победи, Гингам има спечеленa една победа, а в 1 двубой двата отбора са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 8-6. В предишните 2 срещи у дома с състава на Гингам, играчите на Тулуза са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Тулуза има загуба в последния кръг в шампионата на Франция, а при домакинствата си е с 4 поредни ремита.

Съставът на гостите от Гингам постигна реми в предишната си среща в Франция, а при гостуванията си записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.