Обосновани Футболни Прогнози

Кремонезе - Верона

29 Март 2019 - 22:00
Кремонезе
Верона
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния сблъсък от поредния кръг на футболния сезон в Серия Б на Италия между футболните отбори на Кремонезе и Верона. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Жълто-сините на домашния си стадион.

Накратко информацията за днешния футболен сблъсък:

Кремонезе

Играчите на тима домакин се намират на 13-то място в класирането с 31 точки, постигнати след 7 победи, 10 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 двубоя са отбелязали 24 попадения и са получили 26 гола в собствената мрежа. На домашна сцена съставът има 14 двубоя, в които е записал 7 победи, 4 равенства и 3 загуби, реализирал е 15 попадения в противниковата врата и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Кремонезе е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 2 гола и получени 6 гола.

Верона

Гостуващият състав на Верона заема 4-та позиция във временното класиране с актив от 46 точки, натрупани след 12 победи, 10 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 28 мача е успял да реализира 41 гола в противниковата врата и е получил 31 попадения в своята врата. Като гост съставът е изиграл 14 мача до момента, в които има 5 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 17-18.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Верона има в актива си 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 8-5.

Кремонезе - Верона - директни срещи

В предишният сблъсък между двата противника, Кремонезе не е спечелил нито една победа, тима на Верона също не е постигнал нито една победа, а в 1 двубой двата състава са завършили при равен резултат.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Кремонезе постигна реми в последния си двубой в Италия, а при домакинствата си постигна победа в предишния си мач.

Отборът на Верона постигна реми в последната си среща в Италия, а при визитите си постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.