Обосновани Футболни Прогнози

Странрар - Брихин Сити

26 Март 2019 - 21:45
Странрар
Брихин Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболистите на Странрар и Брихин Сити от 31-ия кръг на настоящият сезон в Шотландия в Първа Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Брихин Сити на домашния си стадион.

Информацията за предстоящия футболен мач:

Странрар

Домакините от Странрар се намират на 8-ма позиция в класирането с 33 точки, след 8 победи, 9 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 двубоя имат голова разлика 34-43. На своя стадион Странрар има 14 мача досега, в които има 4 победи, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 18-21.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига съставът на Странрар има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 7-7.

Брихин Сити

Гостуващият състав на Брихин Сити е на 9-то място в таблицата с 31 точки, постигнати след 8 победи, 7 равенства и 13 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 28 срещи има голова разлика 35-45. Навън отборът има 14 мача до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 8 загуби, реализирал е 16 попадения във вратата на приемащите го отбори и е допуснал 25 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига играчите на Гражданите са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7-5.

Странрар - Брихин Сити - директни мачове

В последните 5 сблъсъка между двата отбора, съставът на Странрар е спечелил 2 успеха, тима на Брихин Сити има спечеленa една победа, а в 2 двубоя двата противника са си разделили точките, при общо голово съотношение 5-4. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу тима на Брихин Сити, играчите на Странрар имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините стигна до равенство в предишния кръг в първенството на Шотландия, а на своя стадион е в серия от 3 ремита.

Отборът на гостите постигна победа в предишната си среща в шампионата на Шотландия, а при гостуванията си постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.