Обосновани Футболни Прогнози

Хамбургер - Гройтер Фюрт

4 Март 2019 - 21:30
Хамбургер
Гройтер Фюрт
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
1 - 0
позната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес мисля да разгледам двубоя между футболните състави на Хамбургер и Гройтер Фюрт от 25-ия кръг на текущият шампионат в Германия в Втора Бундеслига. Треньора на домакините извежда на Имтех Арена своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Гройтер Фюрт.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Хамбургер

Домакините заемат трета позиция във временното подреждане с 44 точки, от 13 победи, 5 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 23 двубоя са реализирали 31 попадения и са инкасирали 26 попадения в своята мрежа. На своя терен Ханзеатците има 11 мача, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 13 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Ханзеатците са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са отбелязали в мрежата на своите съперници 7 попадения и са получили 10 попадения от противниковите футболни тимове.

Гройтер Фюрт

Тимът на гостите от Гройтер Фюрт е на 12-та позиция в класирането с 29 точки, записани след 7 победи, 8 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 23 срещи има отрицателна голова разлика 24-40. Далеч от дома тимът е играл 12 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, вкарал е 8 гола в противниковата врата и е получил 25 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Гройтер Фюрт е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 3-9.

Хамбургер - Гройтер Фюрт - преки двубои

В предишната среща между двата състава, Червените шорти не е постигнал нито една победа, отбора на Гройтер Фюрт също не е спечелил нито 1 победа, а 1 двубой е завършил с равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините има неуспех в последния кръг в Германия, а на своя стадион е в серия от 3 поредни победи.

Тимът на гостите е в серия от 2 поредни равни срещи в първенството на Германия, а на чужд терен записа реми в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.