Обосновани Футболни Прогнози

Корк Сити - Дери Сити

1 Март 2019 - 21:45
Корк Сити
Дери Сити
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
0 - 0
непозната футболни прогнози

За днес мисля да обърна внимание на мача от поредния кръг на текущият футболен сезон в Висша Дивизия на Ирландия между Корк Сити и Дери Сити. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Търнерс Крос своите играчи срещу гостуващите футболисти на Дери Сити.

Факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Корк Сити

Бунтовниците са 7-ми във временното класиране с 3 точки, след една победа и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 3 двубоя имат отрицателна голова разлика 2-4. Като домакин тимът има 1 мач досега, в който има 1 загуба, като все още не е успял да се разпише в мрежата на гостуващите отбори и е позволил да му вкарат 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Бунтовниците е записал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 13-5.

Дери Сити

Тимът на гостите от Дери Сити заема трета позиция в таблицата с временното класиране с 6 точки, след 2 победи и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните 3 мача е вкарал 6 попадения в мрежата на противниците си и е инкасирал 4 гола в собствената врата. На чужд терен съставът е изиграл един двубой, в който е записал една загуба, като все още не се е разписал в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Дери Сити е постигнал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 14 гола.

Корк Сити - Дери Сити - директни срещи

В последните 5 сблъсъка между двата противника, съставът на Корк Сити е постигнал 3 победи, отбора на Дери Сити няма нито една победа, а в 2 двубоя двата състава са си разделили точките, при общо голово съотношение 12-2. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на Дери Сити, футболистите на Корк Сити са записали 2 победи.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Корк Сити има успех в последния си мач в Ирландия, а у дома допусна поражение в последната си среща.

Тимът на гостите има успех в предишния си двубой в Ирландия, а като гост е в серия от 3 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.