Обосновани Футболни Прогнози

Зоненхоф Гроссашпах - Веен Висбаден

13 Март 2019 - 20:00
Зоненхоф Гроссашпах
Веен Висбаден
Прогноза: 2
Коефициент: 1.85
2 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните отбори на Зоненхоф Гроссашпах и Веен Висбаден от 28-ия кръг на настоящият футболен сезон в Трета Лига на Германия. Зоненхоф Гроссашпах излизат срещу Веен Висбаден на домашния си терен.

Стига приказки време е за информацията за днешния футболен сблъсък:

Зоненхоф Гроссашпах

Зоненхоф Гроссашпах заемат 16-то място в класирането с общ актив от 30 точки, записани след 5 победи, 15 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 27 мача са вкарали 22 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 26 попадения в собствената мрежа. На собствения си терен Зоненхоф Гроссашпах има 14 срещи, в които има 3 победи, 9 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 13-11.

В последните си 6 официални мача в Трета Лига съставът на Зоненхоф Гроссашпах е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 4 гола.

Веен Висбаден

Гостуващият състав на Веен Висбаден е на 4-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 43 точки, натрупани след 13 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача има положителна голова разлика 48-37. Далеч от дома отборът е изиграл 13 срещи до момента, в които е записал 7 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 29 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 21 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Веен Висбаден имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Зоненхоф Гроссашпах - Веен Висбаден - директни двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, тимът на Зоненхоф Гроссашпах е записал една победа, състава на Веен Висбаден има записани 3 победи, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 3-11. В последните 2 двубоя на своя терен с Веен Висбаден, Домакините от Зоненхоф Гроссашпах са записали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Зоненхоф Гроссашпах е с 3 поредни равни срещи в шампионата на Германия, а у дома стигна до равенство в последния си мач.

Съставът на Веен Висбаден допусна неуспех в последната си среща в Германия, а като гост стигна до равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.85 Резултат: 2 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.