Обосновани Футболни Прогнози

Льо Авър - Аячо

15 Март 2019 - 21:00
Льо Авър
Аячо
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
3 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе футболния мач от 29-ия кръг на настоящият сезон във Франция в турнира Лига 2 между тимовете на Льо Авър и Аячо. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу играчите на Аячо.

Информацията за предстоящия футболен мач:

Льо Авър

Домакините се намират на 10-та позиция във временното подреждане с актив от 39 точки, натрупани след 9 победи, 12 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 28 двубоя са отбелязали 32 попадения в противниковата врата и са допуснали 30 попадения в своята мрежа. Като домакин Морско сините има 14 мача, в които е записал 6 победи, 6 равенства и 2 загуби, при голова разлика 23-19.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 играчите на Морско сините са записали 4 равенства и 2 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика 6 вкарани и 9 получени гола.

Аячо

Отборът на гостите от Аячо е 13-ти във временното класиране с актив от 34 точки, записани след 8 победи, 10 равенства и 10 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 28 двубоя има отрицателна голова разлика 25-33. На чужд терен съставът е изиграл 14 двубоя до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и 7 загуби, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е получил 21 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига 2 футболистите на Аячо имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 7 гола.

Льо Авър - Аячо - директни мачове

В последните 5 играни мача между двата състава, Морско сините има записани 2 успеха, отбора на Аячо също е спечелил 2 победи, а един мач е завършил реми, при обща голова разлика 6-4. В последните 2 срещи у дома с състава на Аячо, играчите на Льо Авър са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 поредни равни срещи в Франция, а на своя стадион постигна равенство в предишния си мач.

Отборът на Аячо стигна до равенство в последния си двубой в шампионата на Франция, а далеч от дома има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.