Обосновани Футболни Прогнози

Бохум - Хайденхайм

8 Март 2019 - 19:30
Бохум
Хайденхайм
Прогноза: X2
Коефициент: 1.66
1 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Втора Бундеслига на Германия между футболните състави на Бохум и Хайденхайм. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Хайденхайм.

Време е за фактите за днешната футболна среща:

Бохум

Фау Еф Ел се намират на 9-то място в класирането с общ актив от 31 точки, след 8 победи, 7 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 24 мача са успели да вкарат 35 гола в противниковата врата и са получили 36 попадения в собствената мрежа. Като домакин Фау Еф Ел е изиграл 12 срещи до момента, в които има 6 победи, 1 равенство и 5 загуби, вкарал е 19 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 16 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Неизпадащите имат на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 7-13.

Хайденхайм

Гостуващият отбор на Хайденхайм е 6-ти в класирането с 39 точки, след 10 победи, 9 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 24 двубоя е отбелязал 38 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 30 попадения в мрежата си. Като гост отборът е изиграл 12 мача до момента, в които има 4 победи, 6 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 17-14.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Хайденхайм имат в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 8-7.

Бохум - Хайденхайм - директни мачове

В последните 5 срещи между двата противника, тимът на Бохум е спечелил една победа, отбора на Хайденхайм е спечелил 3 успеха, а в един мач двата тима са си разделили точките, при обща голова разлика 5-7. В предишните 2 мача у дома срещу Хайденхайм, Домакините от Бохум са записали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините записа реми в последния кръг в първенството на Германия, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни загуби.

Отборът на гостите допусна поражение в предишната си среща в Германия, а далеч от дома стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.66 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.