Обосновани Футболни Прогнози

Уикъмб - Акрингтън Стенли

12 Март 2019 - 21:45
Уикъмб
Акрингтън Стенли
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 3
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на футболния мач от поредния кръг на първенството в Първа Лига на Англия между отборите на Уикъмб и Акрингтън Стенли. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Адамс Парк своите футболисти срещу футболистите на Акрингтън Стенли.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Уикъмб

Футболистите на тима домакин са на 12-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 44 точки, след 11 победи, 11 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 двубоя са успели да вкарат 45 гола и са получили 53 гола в собствената мрежа. У дома Уикъмб е играл 18 срещи досега, в които има 8 победи, 5 равенства и 5 загуби, при голова разлика 23-19.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Уикъмб са записали 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са отбелязали 4 гола и са допуснали 11 попадения.

Акрингтън Стенли

Съставът на гостите от Акрингтън Стенли е 17-ти във временното класиране с 41 точки, постигнати след 10 победи, 11 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 двубоя има голова разлика 35-48. При визитите си съставът е изиграл 18 срещи досега, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 8 загуби, вкарал е 16 попадения във вратата на приемащите го състави и е позволил да му отбележат 25 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига футболистите на Акрингтън Стенли са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-10.

Уикъмб - Акрингтън Стенли - преки срещи

В предишният двубой между двата отбора, Уикъмб има постигнатa една победа, а Акрингтън Стенли няма записана нито една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Уикъмб записа равенство в последната си среща в шампионата на Англия, а у дома записа равенство в предишната си среща.

Съставът на Акрингтън Стенли е в серия от 3 последователни загуби в първенството на Англия, а на чужд терен има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.