Обосновани Футболни Прогнози

Уимбълдън - Джилингам

23 Март 2019 - 17:00
Уимбълдън
Джилингам
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между съставите на Уимбълдън и Джилингам от 39-ия кръг на настоящият шампионат в Първа Лига на Англия. Треньора на домакините извежда на Кингсмедоу своите футболисти срещу противниковия отбор на Джилингам.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Уимбълдън

Играчите на домакините от Уимбълдън се намират на 22-ра позиция в таблицата с общ актив от 39 точки, постигнати след 11 победи, 6 равенства и 21 загуби от старта на първенството, като в изиграните 38 двубоя имат голова разлика 32-53. У дома съставът на Уимбълдън е играл 19 двубоя, в които има 5 победи, 3 равенства и 11 загуби, реализирал е 18 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 30 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига футболистите на Уимбълдън са записали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 9-5.

Джилингам

Отборът на гостите от Джилингам е 16-ти в таблицата с актив от 44 точки, записани след 12 победи, 8 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните общо 38 мача е отбелязал 49 попадения и е допуснал 61 попадения в своята врата. Навън отборът е играл 19 мача до момента, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 8 загуби, отбелязал е 26 попадения във вратата на приемащите го тимове и е позволил да му вкарат 31 попадения в собствената врата.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига футболистите на Джилингам имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-8.

Уимбълдън - Джилингам - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, тимът на Уимбълдън е постигнал 2 победи, Джилингам няма нито една победа, а 3 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 8-5. В последните 2 срещи пред своите фенове с отбора на Джилингам, играчите на Уимбълдън имат 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Уимбълдън е в серия от 3 последователни победи в първенството, а на своя стадион е в серия от 2 поредни победи.

Отборът на гостите от Джилингам постигна реми в предишния си двубой в шампионата на Англия, а на чужд терен е с 2 поредни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.