Обосновани Футболни Прогнози

Анже - Монако

2 Март 2019 - 21:00
Анже
Монако
Прогноза: X2
Коефициент: 1.34
2 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се проведе срещата от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Лига 1 на Франция между съставите на Анже и Монако. Треньора на домакините Стефан Мулен извежда на домашния си стадион Стад Жан Боуин своите футболисти срещу противниковия отбор на Монако.

Накратко информацията за днешния футболен сблъсък:

Анже

Домакините от Анже са 12-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 33 точки, записани след 8 победи, 9 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 двубоя са реализирали 29 попадения и са допуснали 29 гола в собствената мрежа. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове тимът на Анже е изиграл 13 мача до момента, в които има 5 победи, 4 равенства и 4 загуби, отбелязал е 16 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 13 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Анже е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-5.

Монако

Тимът на гостите от Монако е 16-ти в класирането с общ сбор от 25 точки, натрупани след 6 победи, 7 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 мача има голова разлика 26-41. Като гост тимът е играл 12 срещи до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, реализирал е 12 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига 1 футболистите на Монако са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-10.

Анже - Монако - директни мачове

В последните 5 мача между двата отбора, Анже има записанa една победа, а Монако е постигнал 4 успеха, при общо голово съотношение 2-8. В предишните 2 мача на своя стадион срещу Монако, Домакините от Анже нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините има неуспех в предишния кръг в Франция, а при домакинствата си е в серия от 3 последователни успеха.

Съставът на гостите е с 2 последователни победи в шампионата, а далеч от дома записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.34 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.