Обосновани Футболни Прогнози

Лас Палмас - Естремадура

3 Март 2019 - 21:00
Лас Палмас
Естремадура
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между футболистите на Лас Палмас и Естремадура от 28-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Испания в турнира Сегунда Дивисион. Треньора на домакините извежда на Естадио Гран Канария своите футболисти срещу противниковия отбор на Естремадура.

Време е да предоставя информация за днешния двубой:

Лас Палмас

Домакините са 11-ти в класирането с 37 точки, от 8 победи, 13 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 27 двубоя имат голова разлика 31-29. На домашна сцена съставът има 13 двубоя до момента, в които има 6 победи, 7 равенства и все още няма загуба у дома, реализирал е 21 гола във вратата на съперниците си и е получил 7 попадения във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Лас Палмас са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са записали 3 гола и са инкасирали 3 гола.

Естремадура

Гостуващият отбор на Естремадура е 19-ти в класирането със събрани 23 точки, постигнати след 5 победи, 8 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи е успял да реализира 29 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 39 гола в собствената мрежа. Като гост съставът е изиграл 13 двубоя до момента, в които има 2 победи, 6 равенства и 5 загуби, отбелязал е 15 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Естремадура има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика вкарани 1 гола и получени 9 гола.

Лас Палмас - Естремадура - директни срещи

В предишният мач между двата съперника, съставът на Лас Палмас е постигнал една победа, а отбора на Естремадура не е постигнал нито една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Лас Палмас има неуспех в последната си среща в шампионата на Испания, а при домакинствата си има успех в последната си среща.

Отборът на гостите от Естремадура е в серия от 2 поредни загуби в първенството, а далеч от дома има неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.