Обосновани Футболни Прогнози

Ел Ентаг Ел Харби - Ал Итихад Александрия

7 Март 2019 - 19:00
Ел Ентаг Ел Харби
Ал Итихад Александрия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между отборите на Ел Ентаг Ел Харби и Ал Итихад Александрия от 25-ия кръг на футболния шампионат в Висша Лига на Египет. Играчите на Ел Ентаг Ел Харби излизат срещу Ал Итихад Александрия на домашния си стадион.

Факти и данни за предстоящата среща:

Ел Ентаг Ел Харби

Футболистите на Ел Ентаг Ел Харби са 7-ми в таблицата с временното класиране със събрани 31 точки, постигнати след 7 победи, 10 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 24 срещи са отбелязали 26 гола и са допуснали 28 гола в собствената мрежа. У дома съставът е играл 11 двубоя, в които има 2 победи, 6 равенства и 3 загуби, вкарал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 14 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Ел Ентаг Ел Харби са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали 7 попадения и са допуснали 10 гола.

Ал Итихад Александрия

Гостуващият тим на Ал Итихад Александрия се намира на 15-та позиция в класирането с актив от 25 точки, постигнати след 5 победи, 10 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 23 срещи е вкарал 27 попадения в противниковата врата и е получил 39 гола във вратата си. При визитите си съставът има 12 срещи досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, вкарал е 14 попадения във вратата на противниците си и е получил 24 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига тимът на Кралят на града има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 11 гола.

Ел Ентаг Ел Харби - Ал Итихад Александрия - преки двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, Ел Ентаг Ел Харби е записал 2 успеха, Ал Итихад Александрия не е спечелил нито една победа, а в 3 мача двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 8-6. В предишните 2 двубоя у дома срещу Ал Итихад Александрия, футболистите на Ел Ентаг Ел Харби са постигнали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е с 3 последователни загуби в шампионата, а у дома допусна неуспех в последния си двубой.

Тимът на гостите стигна до реми в предишната си среща в Египет, а далеч от дома постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.