Обосновани Футболни Прогнози

Спарта Прага - Фастав Злин

8 Април 2019 - 19:00
Спарта Прага
Фастав Злин
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам футболната среща от 27-ия кръг на сезона в Чехия в турнира Първа Лига между футболните отбори на Спарта Прага и Фастав Злин. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Фастав Злин на домашния си стадион.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен двубой:

Спарта Прага

Футболистите на Спарта Прага са трети в класирането с актив от 50 точки, записани след 15 победи, 5 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 26 двубоя имат голова разлика 45-23. На своя стадион Спарта на Летне отборът е изиграл 13 срещи, в които е записал 9 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 27-10.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига футболистите на Железните имат в актива си 5 победи и една загуба, при обща голова разлика 14 вкарани и 7 получени гола.

Фастав Злин

Гостуващият отбор на Фастав Злин заема 7-мо място в класирането с 36 точки, от 11 победи, 3 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 26 мача има голова разлика 31-33. Далеч от дома съставът има 12 двубоя, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 6 загуби, вкарал е 15 попадения в противниковата мрежа и е получил 18 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Фастав Злин имат в актива си 2 победи и 4 загуби, като са реализирали в противниковата врата 6 попадения и са допуснали 10 гола от противниковите отбори.

Спарта Прага - Фастав Злин - директни двубои

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, Спарта Прага е записал една победа, тима на Фастав Злин също има постигнатa една победа, а в 3 мача двата състава са завършили без да излъчат победител, при общо голово съотношение 5-5. В предишните 2 срещи у дома срещу Фастав Злин, играчите на Спарта Прага са записали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините има загуба в предишния си мач в Чехия, а на собствения си стадион е с 4 последователни успеха.

Съставът на Фастав Злин е с 2 поредни загуби в шампионата, а като гост допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.