Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Акре - Апоел Петах Тиква

29 Април 2019 - 19:00
Апоел Акре
Апоел Петах Тиква
Прогноза: 1
Коефициент: 2.25
2 - 0
позната футболни прогнози

След изключително качествения футбол, който наблюдавахме вчера днес мисля да пиша за футболния двубой между съставите на Апоел Акре и Апоел Петах Тиква от 4-ия кръг на настоящият сезон в Група за Изпадане ЛЛ на Израел. Играчите на Апоел Акре приемат на Градски стадион Акре гостуващия футболен отбор на Апоел Петах Тиква.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящата среща:

Апоел Акре

Футболистите на Апоел Акре са 3-ти във временното подреждане с 38 точки, след една победа и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 3 мача са отбелязали 2 гола и са допуснали 4 попадения в своята мрежа. У дома Апоел Акре е играл 2 срещи досега, в които има 1 победа и една загуба, отбелязал е 2 гола в противниковата мрежа и е допуснал 3 попадения в своята мрежа.

В последните си 3 официални мача в Група за Изпадане ЛЛ играчите на Апоел Акре имат в актива си 1 победа и 2 загуби, при обща голова разлика 2-4.

Апоел Петах Тиква

Тимът на гостите от Апоел Петах Тиква се намира на втора позиция във временното класиране с 39 точки, след една победа и 2 равенства, като отбора все още няма загуба от старта на сезона, като в изиграните 3 срещи е реализирал 3 гола във вратата на съперниците си и е получил 2 гола в мрежата си. При визитите си съставът има един мач, в който е записал 1 равенство, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Апоел Петах Тиква е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 10 гола и са им вкарали 4 гола.

Апоел Акре - Апоел Петах Тиква - директни срещи

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините има победа в последния си мач в Израел, а на своя стадион постигна успех в предишния си мач.

Тимът на Апоел Петах Тиква има успех в последната си среща в шампионата, а като гост постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.25 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.