Обосновани Футболни Прогнози

Анже - Рен

6 Април 2019 - 21:00
Анже
Рен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
3 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на шампионата в Франция в Лига 1 между футболистите на Анже и Рен. Анже приемат на домашния си стадион гостуващия футболен отбор на Рен.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия сблъсък:

Анже

Домакините са 11-ти в таблицата с временното класиране с актив от 37 точки, събрани след 8 победи, 13 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 двубоя са реализирали 35 попадения в противниковата врата и са допуснали 35 попадения в своята мрежа. На домашна сцена съставът е изиграл 15 мача, в които има 5 победи, 6 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 18-15.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 съставът на Анже има записани 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-7.

Рен

Съставът на гостите от Рен е 10-ти във временното класиране с 41 точки, натрупани след 11 победи, 8 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 мача е реализирал 39 гола и е инкасирал 37 гола във вратата си. Като гост тимът е играл 14 срещи до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 18-23.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 отборът на Рен е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 6 получени гола.

Анже - Рен - директни мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата тима, тимът на Анже няма постигната нито една победа, състава на Рен е записал 3 победи, а 2 двубоя са завършили реми, при обща голова разлика 2-5. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу тима на Червено-черните, Домакините от Анже нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Анже е с 4 последователни равни срещи в шампионата, а у дома е в серия от 2 поредни равни срещи.

Тимът на гостите от Рен има неуспех в предишната си среща в шампионата, а при гостуванията си постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 3 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.