Обосновани Футболни Прогнози

Алмерия - Реал Овиедо

27 Април 2019 - 19:00
Алмерия
Реал Овиедо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 1
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на футболния двубой между футболните състави на Алмерия и Реал Овиедо от 36-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Испания в Сегунда Дивисион. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Реал Овиедо на Медитеранео.

Накратко факти и статистика за предстоящата среща:

Алмерия

Алмерия са на 10-та позиция във временното класиране с 52 точки, записани след 13 победи, 13 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 35 двубоя имат положителна голова разлика 41-30. На собствения си стадион съставът на Алмерия има 17 мача до момента, в които е записал 8 победи, 7 равенства и 2 загуби, при голова разлика 24-11.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Алмерия са записали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 4 гола.

Реал Овиедо

Гостуващият тим на Реал Овиедо е 9-ти във временното подреждане с актив от 53 точки, събрани след 14 победи, 11 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 35 срещи има положителна голова разлика 40-38. Като гост отборът е изиграл 17 срещи до момента, в които има 6 победи, 3 равенства и 8 загуби, вкарал е 16 гола във вратата на своите домакини и е получил 20 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Реал Овиедо са записали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 6 гола.

Алмерия - Реал Овиедо - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, тимът на Алмерия е спечелил 2 победи, отбора на Реал Овиедо също е постигнал 2 победи, а в един двубой двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 7-6. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с отбора на Реал Овиедо, футболистите на Алмерия са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Алмерия е в серия от 2 последователни победи в Испания, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Тимът на Реал Овиедо постигна реми в предишната си среща в шампионата, а като гост има успех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.