Обосновани Футболни Прогнози

Чешке Будьовице - МАС Таборско

17 Април 2019 - 18:00
Чешке Будьовице
МАС Таборско
Прогноза: 1
Коефициент: 1.28
4 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя между съставите на Чешке Будьовице и МАС Таборско от 23-ия кръг на футболния шампионат в Национална Лига на Чехия. Футболистите на Чешке Будьовице приемат на домашния си стадион Стрелецки Остров гостуващия отбор на МАС Таборско.

Стига приказки време е за статистиката за днешния сблъсък:

Чешке Будьовице

Чешке Будьовице са лидери във временното класиране с 53 точки, натрупани след 17 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 22 двубоя имат голова разлика 40-17. Като домакин Чешке Будьовице е играл 11 срещи до момента, в които е записал 10 победи и 1 загуба, отбелязал е 26 гола във вратата на противниците си и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Чешке Будьовице е записал само победи и показват, че са в отлична форма, при обща голова разлика 9-3.

МАС Таборско

Съставът на гостите от МАС Таборско е 15-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 18 точки, записани след 4 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 22 срещи има отрицателна голова разлика 26-36. Далеч от дома тимът е играл 11 мача, в които има 2 победи, 1 равенство и 8 загуби, отбелязал е 12 попадения във вратата на съперниците си и е получил 21 гола във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на МАС Таборско са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-9.

Чешке Будьовице - МАС Таборско - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата тима, тимът на Чешке Будьовице е записал една победа, състава на МАС Таборско не е спечелил нито една победа, а в 4 срещи двата отбора са завършили наравно, при общо голово съотношение 4-3. В предишните 2 срещи на своя терен срещу МАС Таборско, футболистите на Чешке Будьовице нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е с 6 успеха в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 4 поредни успеха.

Тимът на гостите от МАС Таборско е в серия от 2 последователни загуби в Чехия, а на чужд терен има поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.28 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.