Обосновани Футболни Прогнози

Аполон Смирни - Панатинайкос

1 Април 2019 - 19:00
Аполон Смирни
Панатинайкос
Прогноза: 2
Коефициент: 1.40
1 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между тимовете на Аполон Смирни и Панатинайкос от 27-ия кръг на шампионата в Гърция в Супер Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу гостуващите играчи на Панатинайкос.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Аполон Смирни

Футболистите на домакините от Аполон Смирни са 16-ти в класирането с 10 точки, от 2 победи, 4 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните 25 срещи имат голова разлика 10-45. Пред своите верни почитатели съставът е играл 12 мача досега, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 8 загуби, отбелязал е 5 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Аполон Смирни имат на сметката си една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вмъкнали на противника си 3 гола и са получили 14 попадения.

Панатинайкос

Тимът на гостите от Панатинайкос се намира на 8-ма позиция във временното класиране с 32 точки, постигнати след 10 победи, 8 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 24 мача е успял да реализира 28 гола в мрежата на съперниците си и е инкасирал 21 попадения във вратата си. На чужд терен тимът има 13 двубоя досега, в които има 3 победи, 5 равенства и 5 загуби, при голова разлика 9-13.

В предишните си 6 официални двубоя в Супер Лига съставът на Панатинайкос е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 1 гола и получени 5 гола.

Аполон Смирни - Панатинайкос - преки мачове

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, съставът на Аполон Смирни няма спечелена нито 1 победа, Панатинайкос има постигнати 3 победи, а в 2 двубоя двата съперника не са успели да се победят, при обща голова разлика 3-10. В предишните 2 мача пред своите фенове с отбора на Панатинайкос, Домакините от Аполон Смирни нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините допусна поражение в предишния кръг в Гърция, а на собствения си терен стигна до равенство в предишния си мач.

Съставът на гостите от Панатинайкос записа реми в предишния си мач в Гърция, а като гост постигна равенство в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.