Обосновани Футболни Прогнози

Леванте - Еспаньол

21 Април 2019 - 13:00
Леванте
Еспаньол
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 2
позната футболни прогнози

За днес ще анализирам мача между футболистите на Леванте и Еспаньол от 33-ия кръг на текущият футболен шампионат в Примера Дивисион на Испания. Треньорът на домакините Пако Лопес извежда своите футболисти срещу играчите на Еспаньол на своя терен.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния двубой:

Леванте

Домакините от Леванте са 16-ти във временното класиране с актив от 33 точки, събрани след 8 победи, 9 равенства и 15 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 32 срещи са реализирали 45 попадения и са позволили да им вкарат 59 попадения в мрежата си. На своя стадион Естади Сиутат де Валенсия тимът има 15 срещи, в които има 4 победи, 5 равенства и 6 загуби, реализирал е 22 гола в противниковата врата и е допуснал 29 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Леванте е постигнал 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 8-13.

Еспаньол

Гостуващият тим на Еспаньол се намира на 12-то място в таблицата с временното подреждане с общ актив от 41 точки, от 11 победи, 8 равенства и 13 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 32 срещи има голова разлика 37-46. При гостуванията си съставът е играл 16 мача, в които е записал 2 победи, 6 равенства и 8 загуби, отбелязал е 15 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 25 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Бяло-сините е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 7 гола.

Леванте - Еспаньол - преки двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата противника, тимът на Леванте има спечеленa една победа, отбора на Еспаньол също има спечеленa една победа, а 3 двубоя са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 4-4. В последните 2 срещи у дома срещу Еспаньол, Домакините от Леванте имат една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините има загуба в последната си среща в първенството, а при домакинствата си е с 2 последователни равенствa.

Тимът на гостите е с 2 последователни победи в шампионата на Испания, а като гост постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.