Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Иксал - Апоел Бней Лод

24 Април 2019 - 19:00
Апоел Иксал
Апоел Бней Лод
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
0 - 0
позната футболни прогнози

Днеска мисля да дам прогноза за сблъсъка от 3-ия кръг на текущото първенство в Група за Изпадане ЛЛ на Израел между тимовете на Апоел Иксал и Апоел Бней Лод. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Апоел Бней Лод на домашния си стадион.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящата среща:

Апоел Иксал

Домакините от Апоел Иксал се намират на 8-мо място в таблицата с общ актив от 30 точки, след едно равенство и 1 загуба от старта на шампионата, като все още няма победа до момента, като в изиграните 2 срещи са реализирали 1 гола във вратата на съперниците си и са получили 3 попадения в мрежата си. Като домакин съставът все още няма изиграна среща до момента, при обща голова разлика 0-0.

В последните си 2 официални срещи в Група за Изпадане ЛЛ играчите на Апоел Иксал имат в актива си 1 равенство и 1 загуба и нямат нито една победа, като са вмъкнали на противника си 1 гола и са получили 3 гола.

Апоел Бней Лод

Съставът на гостите от Апоел Бней Лод е 4-ти в таблицата с актив от 36 точки, след 1 победа и едно равенство, като състава все още няма загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 2 срещи има голова разлика 4-1. При гостуванията си тимът е играл 1 мач досега, в който има 1 равенство, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и все още не е позволил да му отбележат нито едно попадение във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Апоел Бней Лод е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са отбелязали 11 попадения и са получили 9 попадения.

Апоел Иксал - Апоел Бней Лод - преки срещи

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Апоел Иксал допусна поражение в предишния си мач в шампионата на Израел, а у дома е с 0 поредни загуби.

Съставът на Апоел Бней Лод постигна успех в предишния си двубой в Израел, а далеч от дома стигна до реми в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.