Обосновани Футболни Прогнози

Ерцгебирге Ауе - Хайденхайм

12 Април 2019 - 19:30
Ерцгебирге Ауе
Хайденхайм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните тимове на Ерцгебирге Ауе и Хайденхайм от 29-ия кръг на шампионата в Германия в турнира Втора Бундеслига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите играчи на Хайденхайм на Шпаркасе Ерцгебиргс Щадион.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната среща:

Ерцгебирге Ауе

Ерцгебирге Ауе се намират на 14-та позиция в класирането със събрани 32 точки, от 9 победи, 5 равенства и 14 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 28 срещи са отбелязали 35 попадения и са допуснали 40 гола във вратата си. Пред собствените си привърженици Ерцгебирге Ауе има 14 двубоя досега, в които има 5 победи, 4 равенства и 5 загуби, отбелязал е 16 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 18 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Ерцгебирге Ауе има в актива си 2 победи и 4 загуби, като са вкарали в противниковата врата 8 гола и са получили 12 гола от противниковите футболни отбори.

Хайденхайм

Гостуващият състав на Хайденхайм е на 7-ма позиция във временното подреждане с общ актив от 43 точки, от 11 победи, 10 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 28 мача е успял да отбележи 40 гола и е позволил да му отбележат 34 гола в мрежата си. На чужд терен тимът има 14 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 7 равенства и 3 загуби, при голова разлика 17-15.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Хайденхайм има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 6 гола.

Ерцгебирге Ауе - Хайденхайм - преки мачове

В последните 5 мача между двата съперника, съставът на Ерцгебирге Ауе е спечелил една победа, отбора на Хайденхайм има спечелени 3 успеха, а един сблъсък е завършил с равенство, при общо голово съотношение 4-6. В последните 2 мача на своя терен срещу Хайденхайм, футболистите на Ерцгебирге Ауе са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е с 3 загуби в Германия, а у дома допусна поражение в предишния си мач.

Съставът на гостите допусна поражение в последната си среща в шампионата, а при гостуванията си стигна до реми в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.