Обосновани Футболни Прогнози

Валядолид - Жирона

23 Април 2019 - 21:30
Валядолид
Жирона
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
1 - 0
позната футболни прогнози

За днес ще анализирам футболния сблъсък между отборите на Валядолид и Жирона от 34-ия кръг на шампионата в Примера Дивисион на Испания. Треньора на домакините Серхио извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу Жирона.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Валядолид

Футболистите на домакините от Валядолид са 18-ти в таблицата с актив от 32 точки, натрупани след 7 победи, 11 равенства и 15 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 33 двубоя са реализирали 28 гола и са допуснали 47 попадения в собствената мрежа. У дома Виолетовите е изиграл 16 мача до момента, в които има 3 победи, 5 равенства и 8 загуби, при голова разлика 14-24.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион отборът на Виолетовите има в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 7 попадения и са получили 9 попадения от противниците си.

Жирона

Гостуващият тим на Жирона заема 16-та позиция в класирането с актив от 34 точки, събрани след 8 победи, 10 равенства и 15 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 33 мача има отрицателна голова разлика 34-46. На чужд терен отборът е изиграл 16 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 6 загуби, при голова разлика 19-20.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Дивисион отборът на Жирона има записани 1 победа и 5 загуби, като са вкарали в мрежата на съперниците си 5 гола и са инкасирали 9 гола от противниковите футболни състави.

Валядолид - Жирона - преки двубои

В последният двубой между двата тима, Валядолид няма записана нито една победа, отбора на Жирона също няма постигната нито една победа, а в една среща двата отбора не са успели да се победят.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни равни срещи в шампионата, а у дома постигна реми в последния си двубой.

Отборът на гостите от Жирона е с 5 поредни загуби в първенството на Испания, а като гост е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.