Обосновани Футболни Прогнози

Кордоба - Луго

14 Април 2019 - 19:00
Кордоба
Луго
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
0 - 4
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще се спра на футболния двубой между футболните отбори на Кордоба и Луго от поредния кръг на сезона в Испания в турнира Сегунда Дивисион. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Луго на домашния си стадион.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Кордоба

Футболистите на Кордоба са 21-ви в класирането с общ сбор от 26 точки, след 5 победи, 11 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните 33 двубоя имат отрицателна голова разлика 38-60. Като домакин съставът на Кордоба е изиграл 16 срещи до момента, в които има 4 победи, 7 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 26-27.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион отборът на Кордоба е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 10 получени гола.

Луго

Тимът на гостите от Луго заема 18-та позиция в класирането с актив от 34 точки, събрани след 7 победи, 13 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 33 мача е реализирал 31 попадения и е инкасирал 42 попадения в мрежата си. Като гост съставът е играл 16 мача, в които има една победа, 8 равенства и 7 загуби, вкарал е 8 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Луго има в актива си една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 7 гола.

Кордоба - Луго - директни двубои

В предишните 5 играни срещи между двата съперника, тимът на Кордоба има спечеленa 1 победа, отбора на Луго е постигнал 3 победи, а в 1 мач двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-8. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Луго, футболистите на Кордоба са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Кордоба допусна поражение в последния кръг в първенството, а на своя стадион има победа в последната си среща.

Отборът на гостите е в серия от 2 последователни равни срещи в Испания, а далеч от дома е в серия от 3 последователни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 0 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.