Обосновани Футболни Прогнози

Хетафе - Атлетик Билбао

7 Април 2019 - 15:00
Хетафе
Атлетик Билбао
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам сблъсъка между съставите на Хетафе и Атлетик Билбао от 31-ия кръг на първенството в Примера Дивисион на Испания. Треньорът на домакините Пепе Бордалас извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Атлетик Билбао на домашния си стадион.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Хетафе

Тъмно сините са на 4-та позиция в класирането с актив от 47 точки, събрани след 12 победи, 11 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 срещи имат голова разлика 37-27. На домашна сцена съставът е изиграл 14 двубоя до момента, в които има 8 победи, 1 равенство и 5 загуби, реализирал е 20 попадения в противниковата врата и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Ел Гета са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са намъкнали на противника си 7 попадения и са получили 6 попадения.

Атлетик Билбао

Тимът на гостите от Атлетик Билбао е на 8-мо място в класирането с общ сбор от 43 точки, след 10 победи, 13 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 срещи е отбелязал 33 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 34 гола в своята мрежа. При визитите си тимът е изиграл 14 срещи досега, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 14-19.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Лъвовете са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 9-6.

Хетафе - Атлетик Билбао - директни мачове

В последните 5 мача между двата тима, Тъмно сините няма записана нито една победа, отбора на Атлетик Билбао има записани 2 победи, а 3 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 4-7. В последните 2 срещи у дома срещу състава на Атлетик Билбао, играчите на Хетафе нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините записа равенство в предишния си двубой в шампионата, а на своя стадион допусна неуспех в предишния си мач.

Отборът на гостите от Атлетик Билбао е в серия от 3 последователни успеха в шампионата на Испания, а при гостуванията си има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.