Обосновани Футболни Прогнози

СПАЛ - Дженоа

28 Април 2019 - 16:00
СПАЛ
Дженоа
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес мисля да се спра на мача от поредния кръг на текущият шампионат в Серия А на Италия между футболните тимове на СПАЛ и Дженоа. Треньора на домакините Леонардо Семпличи извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Дженоа.

Време е да предоставя информация за днешната среща:

СПАЛ

Домакините от СПАЛ заемат 13-та позиция във временното подреждане с актив от 38 точки, натрупани след 10 победи, 8 равенства и 15 загуби от началото на сезона, като в изиграните 33 мача имат голова разлика 34-47. У дома СПАЛ е играл 16 срещи до момента, в които е записал 5 победи, 6 равенства и 5 загуби, реализирал е 16 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на СПАЛ имат записани 5 победи и една загуба, като са отбелязали в противниковата врата 11 гола и са допуснали 6 гола от своите противници.

Дженоа

Съставът на гостите от Дженоа е 15-ти в таблицата с 34 точки, записани след 8 победи, 10 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 33 двубоя има отрицателна голова разлика 35-52. На чужд терен тимът е играл 16 двубоя, в които има 2 победи, 4 равенства и 10 загуби, реализирал е 16 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 32 попадения във вратата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Дженоа имат на сметката си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 10 гола.

СПАЛ - Дженоа - директни мачове

В предишните 3 играни двубоя между двата отбора, СПАЛ има спечеленa една победа, отбора на Дженоа не е постигнал нито една победа, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 3-2. В предишната среща на своя терен с Дженоа, футболистите на СПАЛ имат една победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на СПАЛ е в серия от 2 победи в Италия, а на своя стадион е с 3 успеха.

Тимът на гостите е в серия от 2 поредни загуби в първенството, а на чужд терен допусна неуспех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.