Обосновани Футболни Прогнози

ЕПС Еспоо - Джаз Пори

30 Май 2019 - 15:00
ЕПС Еспоо
Джаз Пори
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните отбори на ЕПС Еспоо и Джаз Пори от поредния кръг на настоящият сезон в Каконен Група В на Финландия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на Джаз Пори на домашния си стадион.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящата среща:

ЕПС Еспоо

Футболистите на състава домакин са на 8-ма позиция в таблицата с актив от 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 4 мача имат отрицателна голова разлика 7-8. На домашна сцена тимът на ЕПС Еспоо е играл 2 двубоя, в които е записал 1 победа и 1 загуба, при голова разлика 4-4.

В предишните си 4 официални двубоя в Каконен Група В играчите на ЕПС Еспоо имат записани 2 победи и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Джаз Пори

Гостуващият отбор на Джаз Пори е 11-ти в класирането с актив от 3 точки, след една победа и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 5 двубоя е реализирал 5 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 13 гола във вратата си. На чужд терен тимът е играл 2 двубоя, в които е записал 2 загуби, реализирал е едва един гол в мрежата на посрещащите го състави и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Каконен Група В играчите на Джаз Пори имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 7-13.

ЕПС Еспоо - Джаз Пори - директни срещи

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от ЕПС Еспоо има успех в последния кръг в шампионата, а на собствения си терен има неуспех в последния си мач.

Съставът на гостите от Джаз Пори допусна загуба в предишния кръг в първенството, а като гост е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.