Обосновани Футболни Прогнози

Ваасланд-Беверен - Зулте Варегем

14 Май 2019 - 21:30
Ваасланд-Беверен
Зулте Варегем
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.55
0 - 5
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на шампионата в Група Б за Лига Европа на Белгия между отборите на Ваасланд-Беверен и Зулте Варегем. Ваасланд-Беверен излизат срещу гостуващите футболисти на Зулте Варегем на Фритхел.

Но нека да разгледаме информацията за днешната среща:

Ваасланд-Беверен

Домакините от Ваасланд-Беверен са на трета позиция в класирането с актив от 10 точки, постигнати след 3 победи, едно равенство и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 8 мача имат отрицателна голова разлика 13-17. На домашна сцена Ваасланд-Беверен е играл 4 срещи до момента, в които има 3 победи и една загуба, при обща голова разлика 9-7.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Ваасланд-Беверен е записал 3 победи и 3 загуби, като са реализирали 11 попадения и са инкасирали 14 попадения.

Зулте Варегем

Гостуващият отбор на Зулте Варегем е 5-ти в класирането с актив от 7 точки, постигнати след една победа, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 мача е отбелязал 15 попадения във вратата на съперниците си и е получил 21 попадения в своята врата. При визитите си съставът има 4 мача, в които има 2 равенства и 2 загуби и все още са без победа навън, вкарал е 7 гола в противниковата врата и е получил 12 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Група Б за Лига Европа отборът на Зулте Варегем има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 18 гола.

Ваасланд-Беверен - Зулте Варегем - директни срещи

В последната среща между двата тима, Ваасланд-Беверен няма записана нито 1 победа, отбора на Зулте Варегем също няма записана нито една победа, а в 1 среща двата противника са си разделили точките.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Ваасланд-Беверен има успех в предишния си двубой в шампионата, а у дома е с 3 поредни победи.

Тимът на Зулте Варегем е с 2 поредни поражения в шампионата, а при визитите си има загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.55 Резултат: 0 - 5 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.