Обосновани Футболни Прогнози

Рен - Лил

24 Май 2019 - 22:05
Рен
Лил
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
3 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболния мач между съставите на Рен и Лил от поредния кръг на сезона в Лига 1 на Франция. Треньорът на домакините Жулиен Стефан извежда своите футболисти срещу футболистите на Лил на домашния си стадион.

Стига приказки време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Рен

Футболистите на състава домакин заемат 10-та позиция във временното класиране с 49 точки, постигнати след 12 победи, 13 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 37 двубоя са реализирали 52 попадения и са получили 51 попадения в своята мрежа. Пред своите фенове тимът на Рен има 18 мача до момента, в които е записал 7 победи, 7 равенства и 4 загуби, реализирал е 24 гола в мрежата на съперниците си и е получил 17 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Рен има на сметката си 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 9 гола и са получили 8 гола от играчите на своите противници.

Лил

Отборът на гостите от Лил е на второ място във временното подреждане с 75 точки, след 22 победи, 9 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 37 мача има голова разлика 67-30. Като гост тимът е изиграл 18 мача досега, в които има 9 победи, 5 равенства и 4 загуби, вкарал е 25 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Лил имат записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 18 гола и получени 3 гола.

Рен - Лил - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата отбора, Рен има записани 3 успеха, тима на Лил е постигнал 1 победа, а в един мач двата отбора не са успели да се победят, при общо голово съотношение 7-5. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу ЛОСК, Домакините от Рен са записали 2 победи.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините има успех в предишния кръг в Франция, а у дома е с 3 равни срещи.

Отборът на Лил е в серия от 2 поредни успеха в шампионата на Франция, а при гостуванията си е в серия от 3 поредни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.