Обосновани Футболни Прогнози

Катанзаро - Витербезе

1 Май 2019 - 15:30
Катанзаро
Витербезе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 36-ия кръг на шампионата в Серия С - Група С на Италия между футболистите на Катанзаро и Витербезе. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Витербезе на.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния футболен мач:

Катанзаро

Футболистите на тима домакин са на 4-то място във временното класиране с актив от 61 точки, натрупани след 18 победи, 7 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 двубоя са успели да реализират 57 гола в мрежата на съперниците си и са получили 29 попадения в мрежата си. Като домакин Катанзаро има 16 срещи досега, в които има 11 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 32-14.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Катанзаро са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 12-6.

Витербезе

Гостуващият състав на Витербезе заема 12-та позиция в класирането с 45 точки, натрупани след 12 победи, 9 равенства и 13 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 34 срещи е отбелязал 39 гола и е позволил да му вкарат 41 гола във вратата си. Като гост съставът има 16 мача, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 14-20.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Витербезе са постигнали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 12 гола.

Катанзаро - Витербезе - преки двубои

В предишният двубой между двата тима, тимът на Катанзаро няма нито една победа, отбора на Витербезе също не е спечелил нито 1 победа, а в един двубой двата тима не са успели да се победят.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Катанзаро допусна загуба в предишния кръг в Италия, а у дома има успех в последния си мач.

Отборът на гостите е в серия от 3 загуби в Италия, а при гостуванията си има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.