Обосновани Футболни Прогнози

Карпи - Венеция

11 Май 2019 - 16:00
Карпи
Венеция
Прогноза: 2
Коефициент: 1.66
2 - 3
позната футболни прогнози

За днес мисля да дам прогноза за двубоя от 36-ия кръг на шампионата в Италия в Серия Б между отборите на Карпи и Венеция. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Венеция на своя стадион.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Карпи

Карпи заемат 19-то място във временното подреждане с общ сбор от 29 точки, събрани след 7 победи, 8 равенства и 20 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 двубоя имат отрицателна голова разлика 37-64. У дома отборът на Карпи има 17 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 17-27.

В последните си 6 официални мача в Серия Б играчите на Карпи имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 10 гола.

Венеция

Гостуващият тим на Венеция е 17-ти във временното класиране с 35 точки, записани след 7 победи, 14 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 35 мача е реализирал 32 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 44 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е играл 17 двубоя досега, в които има една победа, 6 равенства и 10 загуби, реализирал е 10 гола в противниковата врата и е допуснал 22 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Венеция са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 5 попадения и са инкасирали 10 попадения.

Карпи - Венеция - преки двубои

В предишните 3 изиграни двубоя между двата съперника, Карпи не е спечелил нито 1 победа, състава на Венеция е записал една победа, а 2 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 1-3. В предишната среща у дома с Венеция, Домакините от Карпи нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините е в серия от 2 последователни поражения в шампионата, а у дома допусна неуспех в последния си мач.

Съставът на Венеция е в серия от 2 поредни ремита в първенството, а като гост стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.66 Резултат: 2 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.