Обосновани Футболни Прогнози

Оснабрюк - Ханза Рощок

3 Май 2019 - 20:00
Оснабрюк
Ханза Рощок
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните състави на Оснабрюк и Ханза Рощок от поредния кръг на футболния сезон в Германия в турнира Трета Лига. Оснабрюк излизат срещу Моряците на домашния си терен.

Накратко информацията за днешния мач:

Оснабрюк

Играчите на тима домакин се намират на първа позиция в таблицата с 76 точки, от 22 победи, 10 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 35 двубоя имат голова разлика 54-24. Пред своите предани почитатели Оснабрюк е изиграл 17 двубоя досега, в които е записал 14 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 30-10.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Оснабрюк е постигнал 6 последователни победи и доказват, че се намират отлична форма, при обща голова разлика 12-3.

Ханза Рощок

Отборът на гостите от Ханза Рощок е 5-ти в класирането с общ сбор от 50 точки, натрупани след 13 победи, 11 равенства и 11 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 35 мача има голова разлика 43-43. Като гост тимът има 17 мача досега, в които има 6 победи, 5 равенства и 6 загуби, при голова разлика 18-19.

В последните си 6 официални двубоя в Трета Лига съставът на Моряците е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8 вкарани и 5 получени гола.

Оснабрюк - Ханза Рощок - преки двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата състава, Оснабрюк е постигнал 2 успеха, отбора на Ханза Рощок има спечеленa една победа, а в 2 двубоя двата противника са си поделили точките, при общо голово съотношение 6-6. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Ханза Рощок, играчите на Оснабрюк са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините е в серия от 6 последователни успеха в шампионата на Германия, а на собствения си терен е с 4 поредни успеха.

Съставът на гостите стигна до равенство в последния си мач в първенството, а на чужд терен постигна победа в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.