Обосновани Футболни Прогнози

Уеска - Леганес

18 Май 2019 - 21:45
Уеска
Леганес
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболните тимове на Уеска и Леганес от 38-ия кръг на настоящето първенство в Примера Дивисион на Испания. Уеска излизат срещу гостуващия отбор на Леганес на Естадио Ел Алкораз.

Информацията за днешния футболен мач:

Уеска

Домакините заемат 20-та позиция в класирането с 30 точки, събрани след 6 победи, 12 равенства и 19 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 37 срещи са вкарали 41 гола и са допуснали 64 попадения в мрежата си. На домашна сцена съставът е играл 18 мача до момента, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 22-29.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион съставът на Уеска има в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Леганес

Гостуващият тим на Леганес е на 13-та позиция в таблицата с временното класиране с общ актив от 45 точки, събрани след 11 победи, 12 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 37 мача е реализирал 36 попадения в противниковата врата и е допуснал 41 попадения в своята мрежа. На чужд терен отборът е играл 18 двубоя, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 10 загуби, отбелязал е 17 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 25 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Леганес е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 6 гола.

Уеска - Леганес - директни срещи

В последният сблъсък между двата отбора, тимът на Уеска няма постигната нито една победа, а отбора на Леганес има записанa една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е с 2 последователни загуби в шампионата на Испания, а у дома допусна загуба в предишния си двубой.

Съставът на гостите допусна поражение в последната си среща в първенството на Испания, а далеч от дома постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.