Обосновани Футболни Прогнози

Гриндавик - КР Рейкявик

16 Май 2019 - 22:15
Гриндавик
КР Рейкявик
Прогноза: 2
Коефициент: 1.66
2 - 1
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да пиша за футболния двубой от 4-ия кръг на текущият футболен сезон в Висша Лига на Исландия между футболните отбори на Гриндавик и КР Рейкявик. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на КР Рейкявик на домашния си стадион.

Предоставям факти и статистика за днешния двубой:

Гриндавик

Футболистите на Гриндавик са 9-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 2 точки, след 2 равенства и 1 загуба от старта на сезона, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 3 двубоя имат голова разлика 3-5. На своя терен съставът на Гриндавик има 2 двубоя, в които има едно равенство и една загуба и все още няма нито една победа у дома, при голова разлика 1-3.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига отборът на Гриндавик има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 8-15.

КР Рейкявик

Тимът на гостите от КР Рейкявик е 5-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 5 точки, след една победа и 2 равенства, като състава все още няма загуба от старта на първенството, като в изиграните 3 двубоя има голова разлика 5-2. Като гост отборът има 1 мач до момента, в който има 1 равенство, при обща голова разлика 1-1.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на КР Рейкявик са записали 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 6 гола.

Гриндавик - КР Рейкявик - преки мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата отбора, Гриндавик е постигнал една победа, отбора на КР Рейкявик също има постигнатa една победа, а в 3 мача двата противника са си поделили точките, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу състава на КР Рейкявик, футболистите на Гриндавик нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Гриндавик е в серия от 2 поредни ремита в Исландия, а при домакинствата си записа реми в предишния си двубой.

Тимът на гостите от КР Рейкявик постигна равенство в последния кръг в първенството на Исландия, а като гост записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.66 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.