Обосновани Футболни Прогнози

Маринян Жиняк - Льо Ман

9 Май 2019 - 21:45
Маринян Жиняк
Льо Ман
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
0 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния сблъсък от 33-ия кръг на футболния сезон в Франция в Лига Национал между футболните тимове на Маринян Жиняк и Льо Ман. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу гостуващите футболисти на Льо Ман.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия футболен мач:

Маринян Жиняк

Играчите на отбора домакин са 16-ти в класирането с актив от 34 точки, след 8 победи, 10 равенства и 14 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 32 двубоя са отбелязали 30 гола във вратата на съперниците си и са получили 40 попадения във вратата си. Пред собствените си привърженици Маринян Жиняк е играл 16 двубоя, в които има 7 победи, 4 равенства и 5 загуби, вкарал е 19 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 14 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Маринян Жиняк е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-7.

Льо Ман

Съставът на гостите от Льо Ман заема 4-то място в таблицата с временното класиране с актив от 53 точки, натрупани след 14 победи, 11 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 срещи е отбелязал 35 гола в противниковата врата и е допуснал 28 попадения в своята врата. На чужд терен отборът е изиграл 16 мача досега, в които е записал 6 победи, 6 равенства и 4 загуби, вкарал е 15 гола в противниковата врата и е допуснал 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Льо Ман е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-8.

Маринян Жиняк - Льо Ман - директни двубои

В последният мач между двата противника, Маринян Жиняк не е спечелил нито една победа, а отбора на Льо Ман има постигнатa една победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините допусна неуспех в последния си мач в първенството на Франция, а на собствения си стадион е с 2 успеха.

Съставът на гостите от Льо Ман е с 3 последователни успеха в първенството, а на чужд терен постигна успех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.