Обосновани Футболни Прогнози

Ейбар - Бетис

5 Май 2019 - 15:00
Ейбар
Бетис
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между футболистите на Ейбар и Бетис от 36-ия кръг на футболния шампионат в Испания в турнира Примера Дивисион. Играчите на Ейбар излизат срещу гостуващите футболисти на Бетис на домашния си терен.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешната среща:

Ейбар

Футболистите на тима домакин се намират на 12-то място в таблицата с актив от 43 точки, постигнати след 10 победи, 13 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 двубоя са успели да отбележат 43 гола във вратата на съперниците си и са получили 47 гола в собствената мрежа. На домашна сцена тимът има 17 срещи до момента, в които има 8 победи, 5 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 28-19.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион футболистите на Ейбар са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 5-7.

Бетис

Гостуващият тим на Бетис се намира на 11-та позиция във временното подреждане с актив от 44 точки, записани след 12 победи, 8 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 35 мача е успял да реализира 40 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 50 гола в собствената мрежа. Като гост отборът е изиграл 17 срещи досега, в които има 5 победи, 3 равенства и 9 загуби, при голова разлика 17-25.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион съставът на Бетис има на сметката си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са отбелязали 7 попадения и са допуснали 13 гола.

Ейбар - Бетис - директни срещи

В последните 5 играни срещи между двата отбора, съставът на Ейбар има постигнати 2 успеха, отбора на Бетис също е постигнал 2 победи, а един сблъсък е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 9-6. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Бетис, футболистите на Ейбар са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Ейбар има успех в последната си среща в първенството, а на своя стадион има поражение в предишната си среща.

Съставът на гостите постигна реми в последния кръг в Испания, а като гост е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.