Обосновани Футболни Прогнози

Винер Нойщат - Лафниц

29 Май 2019 - 20:10
Винер Нойщат
Лафниц
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 2
позната футболни прогнози

Днеска видях сблъсъка между Винер Нойщат и Лафниц от 29-ия кръг на футболното първенство в Австрия в турнира Втора Лига. Винер Нойщат излизат срещу противниковия футболен отбор на Лафниц на домашния си стадион Винер Нойщат.

Информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Винер Нойщат

Винер Нойщат са 5-ти в таблицата с временното подреждане с 43 точки, събрани след 12 победи, 7 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 28 срещи имат голова разлика 36-37. Като домакин Винер Нойщат е изиграл 14 мача, в които има 6 победи, 4 равенства и 4 загуби, реализирал е 12 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 13 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Винер Нойщат имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 12 получени гола.

Лафниц

Съставът на гостите от Лафниц е 12-ти във временното класиране с 32 точки, постигнати след 8 победи, 8 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 мача има голова разлика 33-37. Далеч от дома отборът е играл 14 срещи, в които има 5 победи, 2 равенства и 7 загуби, при голова разлика 17-22.

В последните си 6 официални мача в Втора Лига съставът на Лафниц има в актива си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 10 гола.

Винер Нойщат - Лафниц - директни двубои

В предишната среща между двата състава, Винер Нойщат не е спечелил нито една победа, отбора на Лафниц също няма постигната нито една победа, а в една среща двата тима не са съумели да се победят.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на Винер Нойщат има успех в предишната си среща в шампионата, а у дома записа равенство в предишната си среща.

Съставът на Лафниц има победа в последния кръг в шампионата на Австрия, а на чужд терен е с 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.