Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Кфар Саба - Бейтар Тел Авив Рамла

10 Май 2019 - 16:00
Апоел Кфар Саба
Бейтар Тел Авив Рамла
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 6-ия кръг на настоящият сезон в Група за Промоция на Израел между футболните състави на Апоел Кфар Саба и Бейтар Тел Авив Рамла. Футболистите на Апоел Кфар Саба излизат срещу Бейтар Тел Авив Рамла на Левита.

Информацията за днешния футболен двубой:

Апоел Кфар Саба

Апоел Кфар Саба са на трето място в таблицата с временното подреждане с актив от 57 точки, след 4 победи и 1 равенство, като отбора все още няма загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 5 двубоя имат голова разлика 8-1. Пред собствените си почитатели тимът има 2 мача досега, в които има 2 поредни победи, при обща голова разлика 4-1.

В предишните си 6 официални срещи в Група за Промоция съставът на Апоел Кфар Саба е постигнал 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при голова разлика 11-2.

Бейтар Тел Авив Рамла

Гостуващият състав на Бейтар Тел Авив Рамла заема 7-ма позиция във временното подреждане с актив от 49 точки, от 2 победи, 1 равенство и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 5 мача е успял да реализира 7 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 5 гола във вратата си. На чужд терен отборът има 3 мача до момента, в които има една победа, 1 равенство и 1 загуба, вкарал е 4 гола във вратата на съперниците си и е получил 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Бейтар Тел Авив Рамла имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 5 гола.

Апоел Кфар Саба - Бейтар Тел Авив Рамла - преки мачове

.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Апоел Кфар Саба постигна реми в последния кръг в Израел, а у дома е с 4 поредни успеха.

Съставът на гостите е в серия от 2 победи в шампионата, а на чужд терен има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.