Обосновани Футболни Прогнози

Кристъл Палас - Борнемут

12 Май 2019 - 17:00
Кристъл Палас
Борнемут
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
5 - 3
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои срещата между съставите на Кристъл Палас и Борнемут от 38-ия кръг на футболния сезон в Висша Лига на Англия. Кристъл Палас приемат на Селхърст Парк гостуващия отбор на Борнемут.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Кристъл Палас

Играчите на Кристъл Палас са 12-ти във временното класиране с 46 точки, натрупани след 13 победи, 7 равенства и 17 загуби от началото на първенството, като в изиграните 37 двубоя са вкарали 46 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 50 гола в мрежата си. На собствения си стадион Селхърст Парк отборът на Кристъл Палас е изиграл 18 срещи досега, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 14-20.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига отборът на Кристъл Палас има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-9.

Борнемут

Гостуващият отбор на Борнемут заема 13-та позиция в класирането с общ актив от 45 точки, събрани след 13 победи, 6 равенства и 18 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 37 двубоя е вкарал 53 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 65 гола в своята мрежа. Навън съставът е играл 18 двубоя досега, в които има 5 победи, 1 равенство и 12 загуби, при голова разлика 23-40.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига съставът на Борнемут има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали 10 попадения и са инкасирали 9 гола.

Кристъл Палас - Борнемут - преки срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата тима, Кристъл Палас има спечеленa 1 победа, отбора на Борнемут също е постигнал 1 победа, а в 3 двубоя двата съперника не са успели да се победят, при обща голова разлика 8-7. В последните 2 двубоя у дома с Борнемут, играчите на Кристъл Палас нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Кристъл Палас има победа в предишния си двубой в първенството, а на собствения си терен постигна равенство в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Борнемут постигна победа в предишната си среща в шампионата на Англия, а при гостуванията си стигна до равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 5 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.