Обосновани Футболни Прогнози

Райо Махадаонда - Кордоба

25 Май 2019 - 17:00
Райо Махадаонда
Кордоба
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.06
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 40-ия кръг на сезона в Сегунда Дивисион на Испания между футболните отбори на Райо Махадаонда и Кордоба. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Кордоба на своя стадион.

Ето и статистиката за предстоящия мач:

Райо Махадаонда

Футболистите на домакините от Райо Махадаонда са на 19-та позиция в класирането с актив от 41 точки, натрупани след 11 победи, 8 равенства и 20 загуби през сезона, като в изиграните 39 мача са реализирали 42 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 57 гола във вратата си. Като домакин съставът е играл 19 двубоя до момента, в които има 7 победи, 5 равенства и 7 загуби, реализирал е 22 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 23 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион футболистите на Райо Махадаонда имат на сметката си 1 равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 7-14.

Кордоба

Гостуващият отбор на Кордоба е 20-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 33 точки, постигнати след 7 победи, 12 равенства и 20 загуби през сезона, като в изиграните 39 двубоя има отрицателна голова разлика 46-74. Навън тимът има 19 двубоя, в които е записал 1 победа, 5 равенства и 13 загуби, реализирал е 15 гола в противниковата врата и е получил 37 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Кордоба са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 14 гола.

Райо Махадаонда - Кордоба - директни двубои

В предишната среща между двата тима, Райо Махадаонда няма постигната нито една победа, състава на Кордоба също няма спечелена нито 1 победа, а в една среща двата отбора са завършили наравно.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е с 3 поредни загуби в Испания, а у дома допусна неуспех в последната си среща.

Отборът на гостите от Кордоба има победа в предишния кръг в шампионата на Испания, а като гост допусна загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.06 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.