Обосновани Футболни Прогнози

Афтурелдинг Мосфелсбаер - Фьолнир Рейкявик

23 Май 2019 - 22:15
Афтурелдинг Мосфелсбаер
Фьолнир Рейкявик
Прогноза: 2
Коефициент: 1.51
1 - 3
позната футболни прогнози

Днес попаднах на двубоя от поредния кръг на първенството в Първа Дивизия на Исландия между съставите на Афтурелдинг Мосфелсбаер и Фьолнир Рейкявик. Футболистите на Афтурелдинг Мосфелсбаер излизат срещу гостуващия футболен отбор на Фьолнир Рейкявик на своя стадион.

Информацията за днешния мач:

Афтурелдинг Мосфелсбаер

Афтурелдинг Мосфелсбаер са 9-ти в класирането с 3 точки, след 1 победа и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 3 двубоя имат отрицателна голова разлика 3-9. Пред своите верни почитатели тимът на Афтурелдинг Мосфелсбаер има 1 мач, в който има една победа, вкарал е 2 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат само едно попадение в мрежата си.

В последните си 3 изиграни мача в първенството отборът на Афтурелдинг Мосфелсбаер е постигнал една победа и 2 загуби, при обща голова разлика 3-9.

Фьолнир Рейкявик

Гостуващият тим на Фьолнир Рейкявик е трети в таблицата с актив от 6 точки, след 2 победи и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 3 срещи има голова разлика 8-5. При визитите си тимът е играл 1 мач досега, в който има 1 загуба, при обща голова разлика 2-3.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия отборът на Фьолнир Рейкявик е постигнал 5 победи и една загуба, като са вмъкнали на противника си 18 попадения и са инкасирали 6 гола.

Афтурелдинг Мосфелсбаер - Фьолнир Рейкявик - директни мачове

.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на Афтурелдинг Мосфелсбаер има неуспех в предишния кръг в първенството на Исландия, а у дома постигна успех в последния си двубой.

Тимът на гостите има успех в предишната си среща в Исландия, а на чужд терен има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.51 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.