Обосновани Футболни Прогнози

Фрам Ларвик - Сеня

19 Май 2019 - 14:00
Фрам Ларвик
Сеня
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
6 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от 6-ия кръг на футболното първенство в Втора Дивизия - Група 2 на Норвегия между Фрам Ларвик и Сеня. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу футболистите на Сеня.

Стига приказки време е за статистиката за днешната среща:

Фрам Ларвик

Футболистите на отбора домакин заемат трета позиция в класирането с 10 точки, събрани след 3 победи, 1 равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните 5 двубоя имат голова разлика 11-7. У дома съставът на Фрам Ларвик има 3 мача до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, отбелязал е 7 гола във вратата на противниците си и е получил 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Дивизия - Група 2 тимът на Фрам Ларвик има в актива си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 17-8.

Сеня

Отборът на гостите от Сеня е 7-ми в класирането с общ актив от 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 5 двубоя има положителна голова разлика 9-7. При гостуванията си отборът е изиграл 2 двубоя досега, в които има едно равенство и една загуба и все още са без победа навън, при обща голова разлика 1-7.

В предишните си 5 официални мача в Втора Дивизия - Група 2 футболистите на Сеня са постигнали 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са намъкнали на противника си 9 гола и са инкасирали 7 попадения.

Фрам Ларвик - Сеня - преки срещи

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Фрам Ларвик е с 2 поредни успеха в първенството на Норвегия, а у дома постигна успех в предишния си мач.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни успеха в Норвегия, а при визитите си записа равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 6 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.