Обосновани Футболни Прогнози

Фремад Амагер - Лингби

8 Май 2019 - 19:30
Фремад Амагер
Лингби
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
4 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 30-ия кръг на настоящето футболно първенство в Дания в Първа Дивизия между футболистите на Фремад Амагер и Лингби. Фремад Амагер излизат срещу Лингби на своя стадион.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Фремад Амагер

Домакините се намират на 4-то място в таблицата с общ сбор от 44 точки, след 11 победи, 11 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 29 двубоя са отбелязали 33 попадения в противниковата врата и са получили 33 гола в своята врата. На собствения си стадион тимът на Фремад Амагер има 14 срещи досега, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 16-13.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Фремад Амагер имат в актива си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 6 гола.

Лингби

Съставът на гостите от Лингби е на 6-та позиция в таблицата с 43 точки, след 12 победи, 7 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните 29 мача е отбелязал 42 попадения в противниковата врата и е инкасирал 41 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е играл 13 срещи, в които има 5 победи, 2 равенства и 6 загуби, отбелязал е 16 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 19 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия играчите на Лингби са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-7.

Фремад Амагер - Лингби - преки срещи

В последните 2 двубоя между двата съперника, Фремад Амагер няма спечелена нито една победа, отбора на Лингби също няма записана нито 1 победа, а в 2 мача двата отбора са си поделили точките, при обща голова разлика 2-2. В последната среща пред своите фенове с тима на Лингби, футболистите на Фремад Амагер нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Фремад Амагер е в серия от 2 поредни победи в Дания, а на своя стадион е в серия от 2 последователни успеха.

Тимът на гостите постигна реми в предишния си двубой в първенството, а на чужд терен допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 4 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.