Обосновани Футболни Прогнози

Горица - Алуминий Кидричево

22 Май 2019 - 17:55
Горица
Алуминий Кидричево
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днес ще се състои футболния двубой от поредния кръг на текущото първенство в Първа Лига на Словения между Горица и Алуминий Кидричево. Розите излизат срещу Алуминий Кидричево на Нова Горица Спорт Парк.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Горица

Футболистите на домакините от Горица са на 9-та позиция във временното класиране с актив от 30 точки, постигнати след 7 победи, 9 равенства и 18 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 34 двубоя имат голова разлика 42-60. Пред собствените си горещи почитатели Розите има 17 мача до момента, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 21-24.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига тимът на Розите има на сметката си една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са записали 8 гола и са инкасирали 11 попадения.

Алуминий Кидричево

Съставът на гостите от Алуминий Кидричево се намира на 6-то място в класирането с актив от 44 точки, записани след 13 победи, 5 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 двубоя е отбелязал 49 гола и е позволил да му вкарат 53 гола в мрежата си. На чужд терен тимът има 17 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 11 загуби, при обща голова разлика 19-34.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Алуминий Кидричево имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са разписали 6 попадения и са им вкарали 10 гола.

Горица - Алуминий Кидричево - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата отбора, Горица има записанa една победа, състава на Алуминий Кидричево има спечелени 3 победи, а 1 мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 2-5. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Алуминий Кидричево, футболистите на Горица са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Горица е с 4 последователни поражения в шампионата, а у дома е с 2 поредни поражения.

Тимът на гостите от Алуминий Кидричево постигна успех в предишната си среща в шампионата на Словения, а далеч от дома постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.