Обосновани Футболни Прогнози

Тур - Шоле

17 Май 2019 - 19:30
Тур
Шоле
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 34-ия кръг на настоящето футболно първенство в Франция в турнира Лига Национал между футболните тимове на Тур и Шоле. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Шоле на домашния си стадион.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

Тур

Домакините от Тур са 15-ти във временното класиране с общ сбор от 36 точки, натрупани след 7 победи, 15 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 33 мача са вкарали 19 попадения и са позволили да им вкарат 27 гола в собствената мрежа. На домашна сцена Тур е изиграл 16 мача до момента, в които има 4 победи, 7 равенства и 5 загуби, при голова разлика 11-12.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Тур има записани една победа, 4 равенства и една загуба, като са записали 6 гола и са получили 6 попадения.

Шоле

Съставът на гостите от Шоле е на 7-мо място във временното класиране с 45 точки, от 11 победи, 12 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 двубоя е успял да вкара 39 гола и е допуснал 36 попадения в мрежата си. При визитите си съставът има 16 срещи до момента, в които има 6 победи, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 19-19.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Шоле са постигнали 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, като са реализирали в мрежата на противниците си 4 гола и са получили 8 гола от своите противници.

Тур - Шоле - директни мачове

В предишната среща между двата тима, тимът на Тур има спечеленa една победа, а Шоле няма спечелена нито една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Тур е в серия от 2 последователни равни срещи в Франция, а при домакинствата си постигна реми в предишния си мач.

Съставът на гостите от Шоле записа равенство в предишната си среща в Франция, а далеч от дома допусна загуба в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.